O-karusell #3 i Måren (24.05.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Bjørnemyr, Nesodden
Arrangør: Kjersti
Disiplin: mellom
Distanse: 4.08 km
Tid: 34:45
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 180
Skulle liksom klare å løpe perfekt i dette kjente terrenget. Var også spesielt innstilt på å gjøre de rette småvalgene, som til sammen gjør en forskjell i et løp. Likevel kom flere småfeil som nok til sammen koster flere minutter.

1 Svinger greit rundt liten høyde og inn i post, fornøyd med den.

2 og 3 greie med treff på kurs.

4 Her maser jeg og velger feil sti. Leser ikke kart eller sjekker retning godt nok ut fra 3. Slurvete feil som koster 40 sek.

5 bra

6 Her skal jeg være litt "fiks" og liksom finne noe bedre rett på enn langs det opplagte stivalget i bue vest for streken. Jeg slipper meg ned noen kurver og får en tung og treg oppstigning opp åsen midt på strekket. Så må jeg omstendelig ned og opp igjen på platået inn mot post. Burde bare tatt stien... 30-60 sek tapt, tipper jeg.

7 Litt omstendelig ned på stien. Treffer heller ikke den lille stien i starten av strekket. Er heller ikke nok i forkant inn mot posten, og havner litt bak høyden vest for posten. Må opp og over. 30 sekunder tidstap på strekket.

8 Går rett på, men kunne kanskje vært litt lettere å runde litt til høyre for streken. Litt nøling akkurat inn mot ringen. 20-30 sek?

9 Havner mellom stier og løper lenge i lyng og kvist. Taper 20-30 sek på denne ubesluttsomheten i veivalget.

Greit nok totalt sett uten bom, men likevel har jeg ambisjoner om å klare å løse små veivalgsutfordringer på en mer optimal måte, og spare opptil flere minutter på et løp på det.

Vis kommentarer (0)
 
O-karusell #3 i Måren (24.05.2018)