O-karusell #1 (24.04.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Bjørnemyr/tomåsan
Arrangør: Måren OK v Andreas Gjetanger
Land: Noreg
Disiplin: mellom
Distanse: 4.57 km
Tid: 33:58
Gj.sn. HR: 170
Maksimum HR: 184
Fin løype lagt av Andreas Gjetanger. Spesielt morsomt var strekk 6-7. God veivalgsmulighet mellom rundt på stor sti eller rett på med tråkling gjennom lysegrønt og mellom skrenter og bakker.

Har bestemt meg for å ha fullt fokus på intensitet og fart i disse treningsløpene. Tar heller sjansen på å bomme, med høy fart, enn å sikre meg inn med lavere fart og sikrere orientering. Det får briste eller bære.

Dette gir utslag i noen feil som nok kunne vært unngått med litt mer betenkning før løping. F eks så jeg ikke at jeg bare kunne følge stien ned til parkeringen til 1. Løper rett på og taper 30 sekunder på det.

Skrår opp og ligger på nedsiden av kollen inn mot post 2. Kanskje mer effektivt å ta sti hele veien over kollen?

Litt raskere å skrå over åsryggen, de siste 100 meterene inn mot post 3? I stedet løp jeg i vinkel, først mot sør og så rett over åsen mot post.

Greit langs myrdrag og sti til 4. Fortsatt har jeg god intensitet og full fart, som planlagt. Ikke noe stopping eller nøling.

Litt ut fra 4, mot 5, kommer det første stoppet. Møter andre tverrgående sti, og kjenner meg ikke helt igjen. Stopper et helt minutt her, for å orientere meg og opprette kartkontakt. Jeg er litt lengre syd enn jeg trodde, derav forvirringen.

Siste del inn mot post 6 er jeg også litt forvirret. Jeg kutter rett på over platået etter bekken, de siste 100 meterene inn mot post. Burde bare fulgt sti hele veien. Tap ca 30 sekunder

God tråkling rett på til 7. Artig strekk. Full kontroll hele veien, fornøyd med det, i krevende terreng.

Tungt, men greit nok til 8.

Burde kanskje løpt sørover til stor sti ut fra 8? I stedet tar jeg langs høyden til stien i vest.

Løper litt tullete til 10. Tenker at jeg skal runde rundt kollen på vestsiden. Men på vestsiden er det ingen god trase. Blir knotende opp og ned langs skrentene. Burde valgt tydelig sti over toppen av kollen mellom 9 og 10. Taper 30 sekunder her.

Til sammen surret og nølt bort ca 2.30. Uten dette tidstapet hadde jeg vært ned på 7-tallet i kilometertid, noe jeg ville vært veldig godt fornøyd med. Likevel er jeg greit nok fornøyd med denne gjennomføringen, det gikk stort sett på full intensitet, uten større bom.
Vis kommentarer (0)
 
O-karusell #1 (24.04.2019)