Nesodden by Night and Fog. (06.11.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bjørnemyr
Arrangør: Norsk O-festival Orienteering World Cup 2011
Land: Norge
Disiplin: H21 Elite
Etappe: 5,2km
Distanse: 7.11 km
Tid: 80:03
Gj.sn. HR: 115
Maksimum HR: 149
Vi fant en gammel løype fra den gangen det var verdenscup på Nesodden. Ikke alle har mulighet til å reise rundt på spennende o-løp hele tiden så da er det fint med spennende løyper i nærheten --- kortreist idrett! Vi ble enige om å legge ut de første 19 postene fra verdenscupen som natt-poster for å utforske interessante veivalg.

Dette her er en relativt krevende løype, både når det gjelder antall høydemeter, postenes plassering og veivalg. Ofte er det veldig tungt å løpe rett på med så kupert terreng, så det raskeste blir ofte å løpe rundt på sti --- i hvert fall for dem av oss som ikke er så lett på foten lenger.

Sporet viser tredje gangs gjennomløpning. Jeg finner liksom ikke helt flyten med denne løypa. For det første er det så tungt opp til tredjepost. Så er det jo ganske mange småkuperte strekk innimellom og noen poster er så vanskelige å finne om natten at det ikke hjelper at man har vært der flere ganger tidligere. Beviset er jo post 12 som er samme som post 18, som jeg uansett bommer på selv om jeg har vært på denne ganske mange ganger nå …

Så tiden 80min på 5,2 km er ikke spesielt imponerende. Målet bør være å komme ned mot 65min, og jeg utfordrer klubbens medlemmer til å slå min tid på 80min. Kommer noen under timen? Jeg har løypa liggende på et oppdatert kart, så det er bare å ta kontakt.
Vis kommentarer (0)
 
Nesodden by Night and Fog. (06.11.2018) Nesodden by Night and Fog. (06.11.2018)