Peters vinterløyper #6 (19.11.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Tomåsan
Arrangør: Peter Klaveness og Måren
Disiplin: Natt
Distanse: 7.45 km
Tid: 78:26
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 181
Smårusk i tungt føre. Sleiver litt i vei mot 5, delvis ut av kurs. Tar meg inn.

Får en stopp og en runde før 8 fordi jeg stopper opp og venter å se posten litt for tidlig. Passerer bare den første stien før jeg leter. Leser ikke at jeg skal passere to stier, så post.

Stopper for tidlig på vei inn mot 12. Eller rettere sagt, blir stoppet. Skikkelig drittalt når jeg kommer til bekken. Iskaldt vann langt oppover anklene i hele området, som i tillegg er tett bevokst med or som kroker seg rundt og er omtrent umulig å passere. I tillegg har jeg Vilma med meg, og må passe på at hun ikke bader i det kalde vannet. Jeg svinger av og blir letende for langt til høyre (i løpsretningen). Jeg drar videre uten å ha funnet posten, for å varme opp føttene som er totalt nedkjølt av å vasse i issørpa.

Til 13 leser jeg mot en annen post litt nedenfor 13 (jeg hadde ikke utskrift av løypene, men tegnet dem inn på et gammelt kart med masse poster på).

Oj, så ser jeg nå som jeg skriver dette og titter tilbake på løypa at jeg ikke var innom 17. Tenkte nok mest på å få varmet opp føttene på veien mot parkeringen.

Vis kommentarer (0)
 
Peters vinterløyper #6 (19.11.2019)